Bārtulim ar ''Flyers'' uzvara pirmajā izslēgšanas spēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmajā izslēgšanas spēlē latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas ''Flyers'' izbraukumā ar 2:1 pārspēja Austrumu konferences otru spēcīgāko komandu Ņūdžersijas ''Devils''.

Pirmajā trešdaļā vārti netika gūti, taču otrajās divdesmit minūtēs viesiem Martinu Brodēru izdevās pārspēt divreiz, kas vēlāk izrādījās arī izšķirošais pārsvars. Vispirms skaitlisko vairākumu realizēja Kriss Pronžērs, bet pēc tam pārsvaru dubultoja Maiks Ričards (2:0). 

Mazāk nekā trīs minūtes līdz pamatlaika beigām Trevisam Zajacam izdevās vienus vārtus atgūt, taču uzvaru no rokām viesi neizlaida. ''Flyers'' vārtsargs Braiens Bušērs atvairīja 23 pretinieku metienus.

Bārtulis laukumā pavadīja 11 minūtes un 27 sekundes (1 minūti un 28 sekundes mazākumā), kuru laikā nopelnīja četras soda minūtes un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sērijā līdz četrām uzvarām vadībā ar 1-0 izvirzījusies Bārtuļa ''Flyers''. Nākamā spēle tiks aizvadīta rīt ''Devils'' laukumā.

Citu spēļu rezultāti

Rietumu konferences 1/4 fināls

Fīniksas "Coyotes" - Detroitas "Red Wings" 3:2; sērijā ar 1-0 priekšā "Coyotes"

Sanhosē "Sharks" - Kolorādo "Avalanche" 1:2; sērijā ar 1-0 priekšā "Avalanche"

Austrumu konferences 1/4 fināls

Pitsburgas "Penguins" - Otavas "Senators" 4:5; sērijā 1-0 priekšā "Senators"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu