Brodērs izcīnījis karjeras 600. uzvaru NHL (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī 600. uzvaru karjerā izcīnījis izcilais Ņūdžersijas ''Devils'' kluba vārtsargs Martins Brodērs.

NHL regulāras sezonas spēlē Brodērs savai komandai viesos palīdzēja izcīnīt uzvaru 3:0 pār Atlantas ''Thrashers'' hokejistiem, turklāt šajā spēlē 37 gadus vecais vārtsargs atvairīja visus (19) pretinieku metienus. 

Tā Brodēram bija otrā sausā spēlē pēc kārtas un devītā šosezon, kas ir līgas labākais rādītājs starp visiem vārtsargiem.

''Šī uzvara ir tikpat patīkama kā 599.,'' secināja Brodērs. ''Uzvara paliek uzvara, protams, tas ir jauks cipars,'' teica par mača otro spožāko zvaigzni nosauktais Brodērs.

Kanādiešu vārtsargs savas karjeras laikā piedalījies 1073 mačos un vairāku NHL rekordu īpašnieks. Visu savu karjeru (16 gadus) viņš pārstāvējis tieši ''Devils'' komandu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu