Bārtulim pozitīvs lietderības koeficients uzvarā pār ''Devils''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas ''Flyers'' savā laukumā pārliecinoši ar 5:1 pārspēja Ņūdžersijas ''Devils''. Bārtulis nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Katrā no pirmajām divām trešdaļām mājinieki pārspēja ''Devils'' vārtsargu Martinu Brodēru divas reizes (4:0), kā rezultātā viņš tika nomainīts, taču spēles gaitu viesiem lauzt neizdevās.

Noslēdzošajās divdesmit minūtēs komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. Ņūdžersijas kluba rindās izcēlās Iļja Kovaļčuks, savukārt ''Flyers'' vienībā precīzs bija Simons Ganjē.

Bārtulis spēlēja 13 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Turnīra tabulas Austrumu konferencē ''Flyers'' ar 76 spēlēs izcīnītiem 82 punktiem atrodas 6. pozīcijā, bet ''Devils'' ar 93 punktiem ir otrie.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu