Kotdivuāra joprojām nespēj izvēlēties futbola izlases treneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais Spānijas kluba Madrides ''Real'' treneris vācietis Bernds Šusters tiek minēts kā ļoti ticams kandidāts Kotdivuāras futbola izlases vadīšanai gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā, lai gan nesen arī Gūss Hidinks atzina, ka ir gatavs pieņemt šo prestižo amatu.

Šusters ir bez darba jau 15 mēnešus, kad pārtrauca sadarbību ar ''Real''. ''Es varu vadīt Kotdivuāru, bet tikai Pasaules kausa laikā. Tas būtu lieliski. Lēmums tiks pieņemts tuvāko dienu laikā. Pēc čempionāta es labprāt vadītu Vācijas Bundeslīgas komandu. Tur ir lieliski stadioni un fani, tādēļ vēlos sevi pierādīt Vācijā,'' par saviem turpmākajiem plāniem pavēstīja Šusters.

Tāpat Anglijas medijos izskanējušas runas, ka Kotdivuāru čempionātā varētu vadīt zviedrs Svens Gorans Eriksons, taču trenera aģents uzsver, ka šīs ziņas ir pāragras, vēsta izdevums ESPN.

Iepriekšējais Kotdivuāras treneris atstāja komandu pēc neizteiksmīgi aizvadītās Āfrikas Nāciju kausa izcīņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu