LHF valde: Latvijas hokeja izlase Vankūverā nostartēja godam (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde, izvērtējot Latvijas hokeja valstsvienības sniegumu Vankūveras olimpiskajās spēlēs, bijusi vienisprātis, ka izlase turnīru aizvadīja godam, TVNET informēja informēja LHF preses sekretāre Vita Ļebedeva.

Valde vienbalsīgi nolēma: ''Izlase turnīru aizvadīja godam. Treneru kolektīvs un komanda izdarīja maksimālo, ko varēja NHL profesionāļu kompānijā.'

''Novēlu izlasei piedalīties arī nākamajā olimpiādē Sočos. Pirmais solis ceļā uz to ir labs sniegums un augsta vieta pasaules čempionātā Vācijā,'' teica LHF prezidents Kirovs Lipmans.

Bet valdes loceklis Guntis Ulmanis pauda: ''Rīgas ''Dinamo'' spēlētājiem šā gada pasaules čempionātā būs ļoti laba motivācija uzvarām un lieliskam sniegumam, jo hokejistiem beidzas līgumi ar klubu. Līdz ar to katrs gribēs parādīt labāko, ko spēj, lai vēlāk noslēgtu izdevīgus līgumus arī uz turpmākiem gadiem.''

Kā ziņots, Latvijas hokeja izlase Vankūveras olimpiskajās spēlēs ierindojās pēdējā - 12. vietā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu