Par Hidinku joprojām interesējas Kotdivuāra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kotdivuāras Futbola asociācijas pārstāvji ir apstiprinājuši, ka runā ar Gūsu Hidinku par pievienošanos Kotdivuārai, neskatoties uz to, ka viņš pašreiz vada Krievijas izlasi, bet pēc līguma termiņa beigām ķersies pie Turcijas izlases vadīšanas.

Kotdivuāras pārstāvji apstiprinājuši, ka vēlētos, lai holandiešu speciālists sagatavo komandu gaidāmajai Pasaules kausa izcīņai futbolā, kas notiks vasarā, jo ne Krievija, ne Turcija nav iekļuvusi finālturnīrā.

Uz Kotdivuāras problēmām norāda vakardienas pārbaudes spēle, kurā viņi piekāpās Dienvidkorejai ar 0:2, savukārt iepriekšējais Kotdivuāras treneris atstāja komandu pēc neizteiksmīgi aizvadītās Āfrikas Nāciju kausa izcīņas, kas notika janvārī, vēsta ESPN.

Pagaidām šajā lietā ir daudzas neskaidrības, tomēr Hidinks nenoliedz, ka tiek izskatīts Kotdivuāras piedāvājums. ''Man ir jautājumi, kuri jāatrisina, lai tiktu skaidrībā ar savu lēmumu,'' norāda pašreizējais Krievijas izlases treneris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu