Slovākijas hokejisti nešaubās par uzvaru pār Somiju (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slovākijas hokejisti nešaubās, ka spēs sestdien cīņā par 3. vietu olimpiskajās spēlēs uzvarēt Somiju un izcīnīt bronzas medaļas, kas viņiem būtu vēl nebijis panākums.

Lai gan 2002. gadā slovāki kļuva par pasaules čempioniem, olimpiskajās spēlēs viņiem līdz šim nebija izdevies tikt augstāk par 5. vietu. Pusfinālā Slovākijai pietrūka tikai nedaudz, lai sarūgtinātu kanādiešus, taču arī spēlē par bronzu viņiem motivācijas netrūks.

Slovākijas uzbrucējs Pavols Demitra nešaubās, ka komanda izdarīs visu iespējamo, lai mājup dotos ar bronzas medaļām. "Mēs gribam būt trešie. Mēs ļoti cenšamies un nekad nepadodamies, un tas daudz ko izsaka par mūsu komandu," viņš teica. Demitra uzskata, ka slovākiem pēdējā cīņā nāks par labu, ka viņi pret kanādiešiem no 0:3 spēja panākt 2:3 un cīņas beigās gandrīz rezultātu izlīdzināja. "Ja ir divas spēles pēc kārtas, otro mēs vienmēr aizvadām labāk," piebilda Demitra.

Vairākiem pieredzējušiem Slovākijas hokejistiem Vankūveras olimpiskās spēles ir pēdējais starts valstsvienībā, un tukšā viņi mājās atgriezties noteikti negribēs, uzskata izlases uzbrucējs Rihards Zedniks.

Kanādas un ASV izlases cīņā par olimpisko zeltu tiksies svētdien. Amerikāņi piektdien pusfinālā ar 6:1 sagrāva somus, visas sešas ripas iemetot jau spēles pirmajās 13 minūtēs.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu