Silovs nesīs Latvijas karogu Olimpiādes noslēguma ceremonijā (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas karogu XXI ziemas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā nesīs šorttrekists un ātrslidotājs Haralds Silovs, aģentūru LETA informēja Latvijas olimpiskās delegācijas preses sekretāre Marita Vilciņa.

Pats Silovs par šo lēmumu izteicis prieku un paudis godu.

Šajā olimpiādē Silovs nokļuva pasaules mediju uzmanības centrā, jo kļuva par pirmo sportistu, kurš olimpiskajās spēlēs piedalījies gan šorttrekā, gan ātrslidošanā. Silovs ir 2008. un 2009. gada Eiropas čempions šorttrekā.

Kopā Silovs četrās disciplīnās iekļuva labāko 20 sportistu vidū - 1500 metru distancē šorttrekā viņš izcīnīja desmito vietu, 500 metros palika 12.pozīcijā, bet 1000 metros ierindojās 14.pozīcijā. Savukārt ātrslidošanas 5000 metru distancē Silovs izcīnīja 20.vietu.

Tā kā lielākā daļa Latvijas sportistu jau atrodas Latvijā, savu dalību noslēguma ceremonijā bez Silova apstiprinājuši kalnu slēpošanas un bobsleja sportisti, kā arī treneri un medicīniskais personāls.

Jau ziņots, ka Latvijas karogu atklāšanas ceremonijā nesa skeletonists Martins Dukurs, kurš vēlāk sacensībās izcīnīja otro vietu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu