Fimbauere sasniedz 49. vietu slalomā Vankūveras olimpiskajās spēlēs (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LOK/LETA

Liene Fimbauere piektdien ieņēma 49. vietu slalomā divu braucienu summā Vankūveras olimpiskajās spēlēs, liecina organizatoru informācija.

Uzvarētājai Marijai Rīšai no Vācijas Fimbauere divu braucienu summā zaudēja 19,22 sekundes. Latviete apsteidza sešas konkurentes no tām, kas finišēja. Braucienu nebeidza 14, arī 2006. gada Turīnas olimpisko spēļu čempione slalomā, zviedriete Anja Pēršone, bet nestartēja viena.

Pavisam slaloma sacensības sāka 87 kalnu slēpotājas.

Pirmajā braucienā Fimbauere apsteidza septiņas konkurentes no braucienu pabeigušajām un ieņēma 63. vietu. Līderei Rīšai viņa zaudēja 9,55 sekundes. Pirmo braucienu, kas noritēja, sniegot biezām sniega pārslām, kas apgrūtināja redzamību, nebeidza 15 slēpotājas, ieskaitot Pasaules kausa kopvērtējuma līderi Lindseju Vonu no ASV, bet vēl divas tika diskvalificētas.

Čempione Rīša, kas kluva par divkārtēju Vankūveras čempioni, jo pagājušajā nedēļā bija triumfējusi arī superkombinācijā, otrajā braucienā nosargāja savu pārsvaru, divu braucienu summā apsteidzot austrieti Marlīzi Šīldsu, kas no trešās vietas pēc pirmā brauciena pacēlās augšup, nobīdot bronzas pozīcijā čehieti Šarku Zāhrobsku.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu