Miņins atvainojas līdzjutējiem par lēmumu nestartēt (269)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jānis Miņins savas komandas vārdā atvainojās līdzjutējiem par smagi pieņemto lēmumu nestartēt Vankūveras olimpiskajās spēlēs un solīja atgriezties pasaules bobsleja elitē, aģentūru BNS informēja Latvijas olimpiskajā delegācijā.

Miņina komanda pateicas Latvijas līdzjutējiem, komandas vadībai un mediķiem par sniegto atbalstu olimpisko spēļu laikā. Tas komandai devis spēkus un nepieciešamās emocijas, Miņinam pēc Vankūverā pārciestās apendicīta operācijas atgriežoties Vistleras olimpiskajā trasē.

"Diemžēl neveiksmīga vairāku apstākļu sakritība liedza mums dalību šajās olimpiskajās spēlēs, tādēļ visas komandas vārdā varu teikt, ka šodien pieņemtais lēmums nestartēt četrinieku sacensībās ir smagākais lēmums mūsu dzīvē," Miņins pauda paziņojumā saviem atbalstītājiem. "Vienlaikus es atvainojos komandas vārdā tiem mūsu līdzjutējiem un atbalstītājiem, kuriem šis lēmums ir sagādājis vilšanos, bet esam pārliecināti, ka noteikti atgriezīsimies pasaules bobsleja elitē," piebilda sportists.

Jau ziņots, ka Miņina ekipāža informēja Latvijas komandas vadību par lēmumu nestartēt četrinieku ekipāžu sacensībās Vankūveras olimpiskajās spēlēs. Latvijas bobsleja komandas galvenais treneris Sandis Prūsis atzina, ka Miņina komandas izšķiršanās par atteikšanos no starta ir drosmīgs un atbildīgs ļoti sarežģītos apstākļos pieņemts lēmums.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"

Komentāri (269)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu