Prūsis: Lēmumu nestartēt pieņēma paši puiši (20)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis aicina ikvienu respektēt Jāņa Miņina četrinieka pieņemto lēmumu nestartēt olimpiskajās spēlēs.

Prūsis sarunā ar žurnālistiem arī norādīja, ka lēmumu pieņēmuši paši puiši. "Es labāk šajā gadījumā izmantotu savas tiesības paklusēt. Es lūgtu respektēt to lēmumu. Es ļoti cienu šo lēmumu. Es negribu runāt, vai tas bija bīstami vai nebīstami, paldies Dievam, šāds lēmums tika pieņemts, un es to respektēju," sacīja Prūsis.

Treneris arī atzīst, ka Miņins nav labākajā kondīcijā ne vien fiziski, bet arī braukšanas ziņā. "Viegli nebija, man vēl tagad ir jocīgi, bet ir lietas, kuras ir jāizdara, neskatoties ne uz ko," viņš teica.

Runājot par Edgara Maskalāna startu, Prūsis pavēstīja, ka sportists brauks ar savām kamanām un stūmējiem. "Šajā ziņā pilnīgi nekas nemainās, Edgars tiek vienu starta vietu augstāk, pārējais paliek kā bijis - sava ekipāža, tehnika," sacīja treneris, norādot, ka Miņina un Maskalāna četrinieku tehnika esot praktiski vienāda. Prūsis arī pauž cerību, ka Maskalāns četriniekos brauks tikpat labi kā divniekos. "Neviens jau arī divniekos necerēja, ka viņš būs tik augstu," atgādināja Prūsis.

Tāpat Prūsis atklāja, ka piedāvājis Maskalānam braukt ar Miņina stūmējiem, taču lēmumu nestartēt pieņēmusi Miņina komanda, tāpēc nekas netika mainīts arī šajā ziņā.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu