Izslēgta mobilā telefona dēļ palaiž garām iespēju piedalīties sacensībās (8)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vācijas ātrslidotājs Patriks Bekerts izslēgta mobilā telefona dēļ palaidis garām iespēju piedalīties olimpisko spēļu 1000 metru distancē.

Bekerta muļķīgā kļūda bija jau pirmajā olimpisko spēļu nedēļā. 1000 metru distancē viņam bija rezervista statuss, taču pirms viņa rezervē bija vēl trīs ātrslidotāji. Stundu pirms sacensībām itālis Enriko Fabriss atteicās no piedalīšanās sacensībās, tāpēc viņa vieta tika piedāvāta rezervistiem. Pirmie trīs rezervisti viens pēc otra no šādas iespējas atteicās, bet Vācijas ātrslidošanas komandas vadība uzreiz piekrita brīvo vietu aizņemt.

Atlika vien par radušos iespēju informēt 19 gadus veco Bekertu, taču neviens viņu nespēja atrast. Arī centieni sazvanīt ātrslidotāju bija nesekmīgi, jo telefonu viņš bija izslēdzis. Par radušos iespēju Bekerts uzzināja tikai tad, kad beidzot bija ieslēdzis telefonu, taču tobrīd līdz sacensību sākumam bija palikušas vien 17 minūtes, un viņš Ričmondas olimpiskajā ovālā, kur medaļas dala ātrslidotāji, vairs nespēja nokļūt.

Vainu par notikušo uzņēmies arī Vācijas komandas treneris Helge Jašs, jo nav brīdinājis Bekertu, lai viņš ierodas olimpiskajā arēnā. Jašs Bekertam neko neesot teicis, jo uzskatījis, ka viņam nav izredžu tikt pie starta. Tomēr dzīvē viss izrādījies citādāk.

Vēl pirms tam Bekerts startēja 5000 metros, kur palika 22. vietā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu