Vairāki zviedru hokejisti izlasē olimpiskajās spēlēs vairs nespēlēs (8)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vairākiem Zviedrijas izlases hokejistiem ceturtdaļfināla spēle pret Slovākiju, kurā viņi zaudēja ar 3:4, bija pēdējā valstsvienības rindās olimpiskajās spēlēs.

Vecākais Zviedrijas izlases hokejists aizsargs Niklass Lidstrēms atzina, ka olimpiskajās spēlēs viņš vairs nepiedalīsies, vēsta aģentūra AP.

"Kā spēlētājs olimpiskajā turnīrā vairs nepiedalīšos," atzina 39 gadus vecais aizsargs, kurš pēdējo astoņu gadu laikā sešas reizes atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) labāko aizsargu. "Liela vilšanās, milzīga vilšanās," pēc neveiksmes žurnālistiem sacīja četrkārtējais Stenlija kausa ieguvējs Lidstrēms, kurš pirms četriem gadiem olimpiskajās spēlēs Turīnā finālspēlē pret Somiju guva uzvaru nesošos vārtus.

Līdzīgās domās ir arī 36 gadus vecais Peters Forsbergs, kurš uz jautājumu, vai ar šo spēli Zviedrijas hokeja izlasē ir beigusies viena ēra, atbildēja, ka žurnālisti var paskatīties hokejistu dzimšanas apliecībās. "Sapratīsiet paši, ka pārāk daudz vairs nespēlēsim," piebilda Forsbergs, kura karjeru pēdējos gados pamatīgi ietekmējušas veselības likstas.

Savukārt Daniels Alfredsons, kuram ir 37 gadi, teica, ka par turpmāku spēlēšanu izlasē viņš pašlaik nedomājot, jo galvenais ir attapties pēc neveiksmes un noskaņoties NHL sezonas turpinājumam. Alfredsons pēc spēles izcēlās Zviedrijas televīzijas kanāla TV4 tiešraidē, reportieri, kurš viņam vaicāja, vai zaudējums Slovākijai ir izgāšanās, nosaucot par idiotu un rupji nolamājoties.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu