Bārtulis un ''Flyers'' izcīna uzvaru pagarinājumā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daniel St. Louis Photography.

Šonakt Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas ''Flyers'' vienība izbraukumā otrreiz trīs dienu laikā tikās ar Ņūdžersijas ''Devils'' hokejistiem. Arī šoreiz viesi bija pārāki un uzvarēja spēles papildlaikā ar 3:2.

Spēles gaitā filadelfieši spēja atspēlēties no divu vārtu deficīta. Pagarinājumā ''Devils'' vārtsargu Martinu Brodēru ar precīzu metienu pārspēja Saimons Ganjē, kurš tika atzīts par mača spožāko zvaigzni. ''Flayers'' hokejistiem tā bija otrā uzvara pēc kārtas.

Jāatzīmē, ka trešajā trešdaļā viesi uz Brodēra sargātajiem vārtiem raidīja tikai vienu metienu (visā spēlē 15 metienus).

Bārtulis uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 15 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā  vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem un nopelnīja arī pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Austrumu konferencē ''Flayers'' 63 punktiem 58 spēlēs ieņem 7. vietu, kamēr ''Devils'' 59 spēlēs izcīnījuši 75 punktus, kas ierindo viņus 2. pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu