Savainoti ''Capitals'' pamatvārtsargi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālo hokeja līgu (NHL) pārstāvošā Vašingtonas ''Capitals'' komanda, kurā par vārtsargu treneri strādā latvietis Artūrs Irbe, no Amerikas Hokeja līgas (AHL) kluba Heršijas ''Bears'' izsaukusi vārtsargu Bradenu Halbiju, jo komandas pamatvārtsargi guvuši traumas, taču tas netraucē ''Capitals'' hokejistiem izcīnīt jau astoto uzvaru pēc kārtas.

Žozē Teodors guva savainojumu iepriekšējā ''Capitals'' spēlē pret pret Ņujorkas "Islanders", kuru izdevās uzvarēt ar 7:2. Savukārt Semjons Varlamovs savainojumu dēļ NHL nespēlē jau kopš decembra sākuma.

Lai atbrīvotu vietu komandā Halbijam, uz fārmklubu nosūtīts vašingtoniešu aizsargs Karls Alzners, ziņo "The Associated Press".

Šīs pārmaiņas netraucēja šonakt ''Capitals'' hokejistiem izcīnīt savu astoto uzvaru pēc kārtas. Šoreiz ar 5:1 tika pārspēti Anaheimas ''Ducks''. Jāpiebilst, ka vārtus šajā spēlē sargāja jaunais čehu vārtsargs Mihals Neuvirts, kurš atvairīja 30 pretinieku metienus.

''Capitals'' Austrumu konferencē ar 53 spēlēs izcīnītiem 76 punktiem ieņem 1.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu