Starkovs atzīts par 101.labāko pasaules futbola treneri (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Starptautiskās Futbola vēstures un statistikas federācijas (IFFHS) veidotajā pasaules treneru rangā par pēdējiem 14 gadiem Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs šobrīd ieņem dalītu 101.vietu.

Starkova kontā ir trīs punkti.

Kopā ar Starkovu 101.pozīciju dala trīs Francijas speciālisti - Anrī Mišels, Lorāns Blāns un Pjērs Lešantrē, kā arī argentīnietis Herardo Daniels Martino, anglis Kevins Kīgans, šveicietis Kristians Gross, Izraēlas speciālists Avrams Grants un krievs Oļegs Romancevs.

Ranga augšgalā pārliecinošu pirmo vietu ieņem Anglijas čempionvienības Mančestras "United" galvenais treneris skots Alekss Fergusons, kurš par 29 punktiem apsteidz Itālijas speciālistu Marčello Lipi un francūzi Arsēnu Vengeru.

Ceturtajā vietā atrodas Krievijas valstsvienības galvenais treneris Gūss Hidinks, kuram seko portugālis Žozē Mourinju un vācietis Otmārs Hicfelds. Vēl pirmajā desmitniekā iekļuvuši arī argentīnietis Marselo Alverto Bjelsa, zviedrs Svens Jērans Ēriksons, brazīlietis Luišs Felipe Skolari un Franks Rijkārds no Nīderlandes.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu