Ārmstrongs zemestrīces upuriem ziedos 250000 dolāru (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Septiņkārtējais prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" čempions Lenss Ārmstrongs smagajā zemestrīcē Haiti cietušajiem ziedos 250 000 ASV dolāru (120 750 latu).

"Gadiem ilga politiskā krīze, nabadzība un tagad zemestrīce. Tas ir postoši," teica Ārmstrongs. "Tagad mums visiem ir jāpasper solis pretī, lai saprastu, ka esam ļoti laimīgi un dažkārt vajag palīdzēt citiem."

"[Ārmstronga vēža labdarības organizācijas] "Livestrong" vārdā ziedošu 250 000 dolāru vairākām organizācijām, kas palīdz cietušajiem," teica amerikānis.

Ārmstrongs pagājušajā gadā atsāka karjeru pēc trīs ar pusi gadu ilgas pauzes un parādīja labu sniegumu, izcīnot arī trešo vietu "Tour de France" velobraucienā. Šosezon viņš pārstāvēs jaunizveidoto "RadioShack" komandu.

Jau ziņots, ka Haiti galvaspilsētu Portoprensu otrdien skāra postoša septiņas balles spēcīga zemestrīce, nodarot lielu postažu un raisot bažas, ka gājuši bojā vairāki desmiti tūkstoši cilvēku.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu