Indrašis gūst uzvaras vārtus Maskavas "Dinamo" labā

"Mēra kauss"
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis sestdien guva vārtus skaitliskajā mazākumā, sekmējot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Maskavas "Dinamo" uzvaru pārbaudes spēlē.

"Dinamo" ar rezultātu 4:3 (1:1, 2:2, 1:0) pārspēja Maskavas apgabala Podoļskas "Vitjaz".

Uzvaras vārtus mača 52. minūtē guva Indrašis, kurš pamanījās izcelties ar precīzu metienu, kamēr "Dinamo" spēlēja skaitliskajā mazākumā.

Jau vēstīts, ka ceturtdien Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" ar rezultātu 2:3 piekāpās Maskavas "Spartak" vienībai, kurā spēlē Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums. Šajā spēlē ar 1+1 izcēlās Daugaviņš.

Krievijas galvaspilsētā notiekošajā "Mēra kausa" izcīņā sestdien notika vēl viens mačs, kurā Daugaviņa un Karsuma pārstāvētā "Spartak" komanda ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:0, 0:3) piekāpās Maskavas CSKA.

Svētdien pārbaudes spēļu turnīra noslēgumā Indrašis ar "Dinamo" spēlēs pret CSKA, bet Daugaviņa un Karsuma pārstāvētā "Spartak" spēkosies ar "Vitjaz".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu