Ar ticību pret dzelteno kartiņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Horvātijas futbola kluba Splitas "Hajduk" aizsargs Gorans Graničs paziņojis, ka komanda aizvada neveiksmīgu spēļu sēriju, jo viņš pēc pievēršanās ticībai vairs nespēj pārkāpt noteikumus pret pretiniekiem.

Graničs kādreiz bija pazīstams ar savu nesaudzīgo spēli cīņā par bumbu, bet tagad kļuvis par pārliecinātu katoli un spēlē daudz uzmanīgāk.

"Esmu tagad tā ziedojies Dievam, ka spēles laikā sāku izvairīties no pārkāpumiem," futbolists pavēstīja izdevumam "Slobodna Dalmacija". "Dievs futbolu radīja jautrībai un atpūtai. Viņš nevēlas, lai futbolisti rupji pārkāpj noteikumus."

"Droši vien es būtu izglābis komandu sezonas laikā no kādu vārtu zaudēšanas, arī Čempionu līgas atlases mačos, ja ar noteikumu pārkāpumiem būtu apturējis pretiniekus," viņš piebilda.

"Hajduk" pagājušajā sezonā kļuva par Horvātijas čempioniem, bet šogad kopvērtējumā ieņem tikai piekto vietu. Komanda nespēja pārvarēt arī UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas kārtu un iekļūt grupu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu