Chelsea sagrauj Liverpool premjerlīgā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta kārtējā spēlē pie uzvaras - jau astotās pēc kārtas - svētdien tika līdervienība "Chelsea", kas ar 4:1 izbraukumā sagrāva UEFA Čempionu līgas uzvarētājus "Liverpool".

Vārtus "Chelsea" labā šajā mačā guva Frenks Lampards, Damjēns Dafs, Džo Kouls un Žeremī, bet "Liverpool" rindās ar precīzu sitienu izcēlās Stīvens Džerards.

Pagājušajā nedēļā "Liverpool" laukumā abas komandas tikās Čempionu līgas mačā. Tā spēle beidzās bez vārtu guvuma.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Chelsea" tagad par deviņiem punktiem apsteidz otrajā vietā esošo Čārltonas "Athletic", kas aizvadījusi maču mazāk. Deviņus punktus līderiem zaudē arī Totenhemas "Hotspur", kas par punktu apsteidz Mančestras "United", Mančestras "City" un Boltonas "Wanderers".

13 punkti septiņās spēlēs un septītā vieta kopvērtējumā ir Londonas "Arsenal" rēķinā. Šī komanda svētdien ar 1:0 savā laukumā pieveica Birmingemas "City". Vienīgi vārti tika gūti deviņas minūtes pirms spēles beigām, kad pēc "Arsenal" uzbrucēja Robina van Pērsija sitiena bumbu savos vārtos raidīja "City" futbolists Stīvens Klemenss.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu