Astafjevs - vienā kompānijā ar Putinu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas futbola izlases kapteinis Vitālijs Astafjevs, pēc kura intervijas izdevumam "Sporta Avīze" sākās skandāls, pašlaik ir trešā visbiežāk pieminētā persona publikācijās Krievijas presē aiz Krievijas prezidenta un aizsardzības ministra, liecina "Jandeks Novosti" apkopotie dati.

Visbiežāk Krievijas medijos pašlaik pieminēts Krievijas prezidents Vladimirs Putins, kam seko aizsardzības ministrs Sergejs Ivanovs. Trešajā vietā ierindojies Astafjevs, bet piecnieku noslēdz Ukrainas prezidents Viktors Juščenko un Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs.

Ziņu sistematizācijas un automātiskās apstrādes dienests "Jandeks Novosti" dienā apstrādā aptuveni 13 000 ziņu, nodrošinot pieeju aptuveni 900 partneru izdevumu interneta lapām. Katru mēnesi "Jandeks" sistēmu izmanto divi miljoni cilvēku.

Skandāls saistībā ar "Astafjeva lietu" sākās otrdien, kad "Sporta Avīzē" publicētajā intervijā Latvijas valstsvienības kapteinis atklāja, ka Latvijas izlases futbolistiem un federācijai ir piedāvāta nauda no Krievijas puses par zaudējumu Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlē ar Krieviju.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu