Helmaņa Līgo nakts medības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai noskaidrotu jaunos Vācijas basketbola čempionus, arī šogad būs nepieciešams piektais - izšķirošais mačs. Bundeslīgas ceturtajā finālspēlē pagājušā gada čempioni Frankfurtes "Skyliner" vakar uzvarēja GHP "Bamberg" un sērijā līdz trīs uzvarām panāca izlīdzinājumu 2-2.

"Skyliner" vakar savā laukumā sīvā cīņā uzvarēja ar 70:67 un pagarināja sezonu vēl par vienu spēli. Piektais mačs tieši Līgovakarā notiks Bambergas komandas laukumā, un tas nozīmē, ka vismaz viens latvietis šos svētkus svinēs ar bumbu rokās...

Bambergas kluba un Latvijas izlases uzbrucējs Uvis Helmanis vakar savu finālsērijas spēļu normu atkal izpildīja. Nepilnu 25 minūšu laikā - astoņi punkti (2p 1/2, 3p 2/5), piecas atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle un piecas personīgās piezīmes.

Pirms gada abas komandas jau tikās finālā un uzvaru piecās spēles toreiz izcīnīja "Skyliners".

Šis ir jau trešais gads pēc kārtas (2003. gadā ar 0-3 zaudēja Berlīnes ALBA), kad Bambergas klubs spēlē finālā, un ar trešo piegājienu kļūt par Vācijas čempionu alkst arī latvietis Helmanis.

Līgo, Uvel!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu