Futbols: Igaunija un Lihtenšteina kutina papēžus favorītiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc ziemas pārtraukuma šodien atsākās 2006. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrs futbolā, un trešajā grupā, kurā spēlē arī Latvija, šodien grūtas un svarīgas uzvaras izcīnīja favorīti -Slovakija un Krievija.

Igaunijas un Slovakijas spēlē Tallinā, visi vārti tika gūti otrā puslaika vidū ar astoņu minūšu intervālu, turklāt pēc Opera precīzā sitiena spēles rezultātu atklāja laukuma saimnieki. Uzvaras vārtus slovakiem 66. minūtē guva Reiters. Pēc citāda scenārija risinājās Lihtenšteinas un Krievijas izlašu spēle - visi vārti tika gūti jau pirmajā puslaikā, un vispirms Keržakovs un Karjaka ar 0:2 vadībā izvirzīja krievus, bet 40. minūtē laukuma saimnieki vienus vārtus atspēlēja. Latvijas izlase nākamtrešdien Skonto stadionā Rīgā tiksies ar Luksemburgu. Citi interesantākie kvalifikācijas spēļu rezultāti: Anglija - Ziemeļīrija 4:0, Bulgārija - Zviedrija 0:3 (Ljunbergs 2 vārti), Čehija - Somija 4:3, Polija - Azerbaidžāna 8:0 (!), Gruzija -Grieķija 1:3, Izraēla - Īrija 1:1, Turcija - Albānija 2:0, Francija -Šveice 0:0, Itālija - Skotija 2:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu