Bebri rāda zobus lauvām - Hromčenkovs glābējs (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Piņķos "Rīga 2000" arī trešajā Latvijas čempionāta finālsērijas spēlē uzvarēja Ogres "ASK/Ogre", un jau pirmdien var atkārtoti kļūt par valsts čempioniem. Divus vārtus, to skaitā arī uzvaru nesošos, rīdzinieku labā guva Aleksejs Hromčenkovs. (att.)

Hromčenkovam uzvaras vārtus gūstot trešā perioda trešajā minūtē, "Rīga 2000" uzvarēja ogrēniešus ar 4:3, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-0. Rezultātu mača devītajā minūtē pretuzbrukumā atklāja Ogres komandas vadošais uzbrucējs Edijs Brahmanis, bet jau pēc minūtes izlīdzinājumu panāca Miķelis Rēdlihs. Savukārt pirmā perioda 14. minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Dmitrijs Utkins. Otrās trešdaļas piektajā minūtē Raivis Brencāns panāca izlīdzinājumu 2:2. Pēc divām minūtēm Aleksejs Hromčenkovs guva savus pirmos vārtus spēlē - no jauna izvirzot vadībā mājiniekus, tomēr mača 34. minūtē, ogrēniešu aizsargs Kaspars Vitkovskis realizēja skaitlisko vairākumu un vēlreiz atjaunoja līdzsvaru - 3:3. Uzvaras vārtus Hromčenkovs guva pēdējā perioda trešajā minūtē, bet "ASK/Ogre" hokejistiem - Oļegu Romaško, kas pēdējā periodā mājinieku vārtos nomainīja Mārtiņu Raitumu, pārspēt tā arī neizdevās. Pirmajās divās finālsērijas spēlēs, kas notika Ogrē "Rīga 2000" uzvarēja ar 5:1 un 4:1. Sērijas ceturtā spēlē notiks otrajās Lieldienās - 28. martā pulksten 18.30 turpat Siemens hallē Piņķos, un tiešraidē to varēs vērot arī LTV7.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu