Audi quattro snow party 2005 (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo sestdien, 26. februārī, Siguldā, Pilsētas trasē, notiks līdz šim vērienīgākās sacensības paralēlajā slalomā snovbordā Latvijā „Audi quattro snow party 2005”.

Audi aicina apmeklēt vērienīgākās paralēlā slaloma snovbordā sacensības, kādas līdz šim bijušas Latvijā. Jau pulksten 12.00 no rīta Siguldā sāks sacensties labākie un aktīvākie sportisti par iekļūšanu fināla mačos. Divās trasēs, kuras sastāvēs vairāk nekā no 20 slaloma vārtiem un būs vairāk nekā 300 metrus garas, tiks atlasīti labākie no labākajiem, un jau piecos vakarā paredzēti finālbraucieni visās vecuma grupās. Jāatzīmē, ka fināla gaitu skatītāji varēs vērot uz lielā ekrāna. Darbosies kafejnīca, kurā ikviens varēs iebaudīt kādu sildošu dzērienu. Visas dienas garumā par mūziku rūpēsies DJ AG, bet par papildu adrenalīnu starplaikā starp kvalifikācijas un finālbraucieniem parūpēsies jaunieši ar „Big Air” šovu. Bez visa tā dalībniekus un viņu piereģistrētos līdzjutējus izlozes kārtā gaidīs pārsteiguma balvas no "Audi", "Burusporta", "Sony" un Sniega kluba. Sacensību rīkotāji turklāt vēlas atzīmēt, ka tuvākajos gados paredzēts sasniegt iespējami augstāku organizācijas un kvalitātes līmeni un dāvāt Latvijai pasaules līmeņa sacensības. Sacensību norises kārtība Kvalifikācija 09.30 – 11.00 Reģistrācija sacensībām 11.00 – 11.30 Trases apskate 12.00 Pirmais starts. Fināli 17.00 Finālbraucieni. Apbalvošana 19.00 Uzvarētāju apbalvošana. Vecuma grupas: Jaunietes/Jaunieši – 1991. dz.g. un jaunākas(ki), Juniores/Juniori – 1990.-1988. dz.g., Sievietes/Vīrieši - 1987. dz.g. un vecākas(ki). (Sacensību dalībniekiem pacēlājam 50% atlaide.) Pieteikšanās: jānosūta e-pasta vēstule ar nosaukumu “Sacensību pieteikums”, kurā jānorāda savs vārds, uzvārds, dzimšanas gads, pilsēta, klubs, sponsori un tālr. nr. līdz š.g. 24. februārim ieskaitot. E-pasta adrese - windguru@kite.lv. Neskaidrību gadījumā zvanīt sacensību galvenajam tiesnesim Mārtiņam Brižam, tālr. 9207123. Ģenerālsponsors "Audi". Sponsori: "Burusports", "Sony". Informatīvie atbalstītāji: Latvijas Neatkarīgā televīzija, Radio SWH, "Zebra", draugiem.lv, Sniega klubs. Sīkāka informācija: ja radušies kādi jautājumi vai nepieciešama precīzāka informācija, tad tā ir pieejama pa tālruni 6178670 (Olafs); droši zvaniet gan līdz, gan pašu sacensību laikā, gan pēc tām.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu