Sproģe: dubults neplīst arī uz "ekstrēmā plaukta"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē Ērgļos, kalnu un distanču slēpošanas trasē „Briežkalns” par divkārtējo TELE2 Latvijas čempioni snovbordā tika kronēta siguldiete Anda Sproģe, kas izgrieza pogas visām konkurentēm gan Big Air, gan paralēlā slaloma disciplīnās.

Mosquito Big Air disciplīnā Latvijas čempionātā konkurēja 51 dalībnieks, bet paralēlajā slalomā uz starta līnijas izgāja 133 sportisti. Pirmajā sacensību dienā notika akrobātikas un koordinācijas iemaņu salīdzināšana „Mosquito bigeirā” (akrobātiskie lēcieni pa tramplīnu). Vīriešu konkurencē (1987.dz.g. un vecāki) spēcīgākais izrādījās Artis Mikāls no Cēsīm. 2. vietu izcīnīja Edgars Upītis no Valmieras, bet trešo - Tomass Sola no Siguldas. Sieviešu konkurencē absolūtā līdere izrādījās Anda Sproģe no Siguldas, aiz sevis atstājot divas cēsnieces - Lindu Breidi un Zani Apsīti. Startēja 16 dalībnieces. Junioriem (1988. – 1990. g.dz.) par uzvarētāju kļuva rīdzinieks Juris Strangots, 2.vietu izcīnīja Alberts Viegliņš no Rīgas, bet bronza – cēsniekam Ulvim Bujānam. Startēja 14 dalībnieki. Jauniešiem (1991.dz.g. un jaunāki) par uzvarētāju kļuva siguldietis Matīss Sola, 2.vietu ieguva Kristaps Dzenis no Jūrmalas un 3.vietu – siguldietis Dāvids Sola. Startēja 13 dalībnieki. Svētdien notika paralēlā slaloma sacensības. Čempionātā varēja piedalīties visi snovbordisti trīs vecuma grupās neatkarīgi no braukšanas līmeņa. Vīriešu konkurencē (1987.dz.g. un vecāki) uzvarēja Krists Kokars no Rīgas. 2. vietā ierindojās Zigurds Penkulis no Rīgas, bet trešo vietu ieguva arī rīdzinieks Gerds Sīmanis. Sieviešu konkurencē par divkārtējo 2005. gada čempioni kļuva Anda Sproģe, 2.vietu izcīnīja Inese Balode no Siguldas, bet trešā - cēsniece Zane Apsīte. Junioriem (1988. – 1990.dz.g.) par uzvarētāju kļuva limbažnieks Madars Matīss, 2.vietu ieguva Arnis Jurģelis no Rīgas un 3.vietu – Jānis Blumbergs no Siguldas. Paralēlajā slalomā starp juniorēm vislabāko rezultātu uzrādīja rīdziniece Elīna Zandersone, 2.vietu ieguva Madara Martinsone no Siguldas un 3.vietu izcīnīja Elizabete Rancāne, arī no Siguldas. Visbeidzot jauniešu konkurencē (1991.dz.g. un jaunāki) 1.vietu ieguva Andris Ablažēvičs no Siguldas, 2.vietu ieņēma jūrmalnieks Kristaps Dzenis un 3.vietā ierindojās Reinis Martinsons no Siguldas. Jaunietēm godalgas sadalīja Sabīne Goģe no Siguldas – 1.vieta, Signe Valdusa no Siguldas - 2.vieta un cēsniece Egita Breide, 3.vieta. Pasākuma ģenerālsponsors TELE2. Atbalsta: veikals MOSQUITO, NOKIA, radio SWH un SWH Rock, interneta portāls TVNET un "Neatkarīgā Rīta Avīze". Zināšanai: starptautisks snovborda šovs NOKIA AIR notiks 25. februārī Skonto stadionā plkst. 20. Pilna informācija par sacensībām atrodama interneta mājas lapā www.extreme.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu