Asiniet dēļus - Latvijas čempionāts snovbordā jau šonedēļ (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē, 19. un 20. februārī, Ērgļos „Briežkalnā” notiks TELE2 Latvijas čempionāts snovbordā, kuru organizē Latvijas Snovborda asociācija.

Sestdien sacensības būs MOSQUITO Big Air disciplīnā (akrobātiskie lēcieni pa tramplīnu), bet svētdien – paralēlā slaloma disciplīnā. Big Air disciplīnā var piedalīties snovbordisti, kuriem ir pieredze un nepieciešamā sagatavotība startam uz Big Air tramplīna. Savukārt paralēlā slaloma disciplīnā var startēt snovbordisti neatkarīgi no braukšanas prasmes un vecuma. Sestdien sacensības sāksies plkst. 13.00. Big Air fināli norisināsies ap plkst. 18.00. Finālus vadīs UFO, būs dažādi konkursi. Savukārt svētdien starts paralēlajā slalomā sāksies plkst. 11.00. Pasākuma ģenerālsponsors TELE2. Atbalsta: veikals MOSQUITO, NOKIA, radio SWH un SWH Rock, interneta portāls TVNET un "Neatkarīgā Rīta Avīze". Pilna informācija par sacensību sezonu atrodama interneta mājas lapā www.extreme.lv

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu