LNT translēs Baltijas Basketbola līgas spēles (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SEB Baltijas Basketbola līgas spēles translēs Latvijas Neatkarīgā televīzija. No 2005.gada janvāra līdz aprīlim LNT pārraidīs vismaz 12 SEB BBL spēles, paredz piektdien starp telekompāniju un Latvijas Basketbola Savienību noslēgtais līgums.

Kā pirmā translācija paredzēta 2005.gada 8.janvāra spēle Viļņā, kad tiksies vietējais "Lietuvos Rytas" un Latvijas čempionvienība "Ventspils". LBS mārketinga un sabiedrisko attiecību direktors Jānis Janševics aģentūrai LETA pastāstīja, ka LNT translācijas nodrošinās par saviem līdzekļiem. Paredzams, ka BBL spēles tiešraidē varēs vērot arī Lietuvas un Igaunijas iedzīvotāji. Kā norādīja Janševics, Lietuvā BBL mačus, visticamāk, translēs valsts televīzija, bet Igaunijā - "Kanal 2". SEB BBL sacensībās pirmo reizi Baltijas valstu vēsturē savā starpā tiksies spēcīgākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas klubi, kuri noskaidros spēcīgāko basketbola komandu Baltijā. Kā ziņots, SEB BBL pirmajā divīzijā spēlēs trīs spēcīgākās Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta pirmā apļa vienības, bet pārējās piecas - otrajā BBL divīzijā. Kā jau ziņots, 26.novembrī Viļņā notika SEB BBL prezentācija, kurā savu atbalstu līgai sniedza arī Latvijas valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, Igaunijas prezidents Arnolds Rītels, kā arī Lietuvas Ministru prezidents Aļģirds Brazausks.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu