POP in ze Kino Galerij un turpinājums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Pop izvērtās par necerēti apmeklētu pasākumu. Laikam jau ir interese par labu snbrd video... tas visnotaļ priecē. Katrā ziņā saku paldies visiem, kas bija atnākuši, visiem, kas kritizēja, un tiem, kas izmantoja iespēju un labi pavadīja laiku..."

Turpinājums: "pateicoties attīstītajam kontaktu lokam, izdevās noķert Absinthe cilvēkus un vienoties par šo pasākumu. Patrick ģeogrāfijas zināšanas ir intereses vērtas, bet tas jau nav galvenais. svarīgs ir viņa un Justin unikālais piegājiens, kas atšķir Absinthe no jebkā cita. filma nelika vilties. ir arī interesants papildmateriāls, kurā ir apskatīts mega kikera būvēšanas un filmēšanas process, kā arī citi papildu info, kas gan atrodami tikai DVD. kā jau bija ieplānots, pasākumā piedalījās arī daži ievērojami board sport meistari. un pavisam konkrēti tie bija Flo Mausser (F2), Brian Talma (F2 surf). bija ieplānots arī Jaakko Seppala. taču diemžēl tehnisku problēmu dēļ viss somu Burton gang kavējās. kaut kādas tehniskas ķibeles ar auto Tallinā, so to say džeki diemžēl netika uz filmu. bet ar to jau stāsts nebeidzās. filma tika palaista, un board sport meistari devās uz pasākumu, uz kuru initially arī bija atbraukuši, un tas bija - BuruSports jaunās mājas atklāšana Čaka ielā 149. laikā, kad tuvojāmies pasākuma vietai, uz to bija ieradies arī Jaakko Seppala kopā ar komandas bosu Vesa, kā arī patiešām leģendārais Aleksi Litovaara - 1996. gada pasaules čempions halfpipe disciplīnā. Tolaik Aleksi startēja zem Rossignol karoga un kompānija pat izveidoja speciālu Litovaara promodeli, ar kuru, man šķiet, vēl šodien iekš LV daži cilvēki brauc pa kalnu. ko lai saka? pasākums bija patiešām grezns. daudzi cilvēki, kas bija redzami kino seansā, parādījās arī šajā pasākumā. es pats ilgi tur nebiju, bet iespaids bija patīkams - daudz skaistu meiteņu, par ko bija sajūsmā visi ārzemju viesi, dejas līdz 5 rītā un viss, kas jau pienākas tādam kārtīgam pasākumam. Pa burzmu Jaakko parakstīja arī trīs DVD diskus ar filmu, kurā viņš piedalījās pagājušajā gadā - LAME. šos diskus laidīsim izspēlē kādā nelielā konkursā iekš www.sniegaklubs.lv tuvākajā laikā. tie, kas grib uzmest aci, kāda tad izskatījās mājas atklāšana, var aiziet uz TVNET, kur redzams patiešām daudz bilžu no pasākuma. nu ko lai saka. Šķiet, ka filmu izrādīšanas tradīcija jāturpina, un tāpēc jau tagad kā nākamais datums principiāli ir rezervēts 29. oktobris. drīzumā arī info par to, kas tas būs un kur tas būs:)" Citāta beigas. Teksts ņemts no Sniega kluba. :)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu