"Chelsea" treneris neapmierināts ar britu presi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Chelsea" treneris Žozē Maurinju atzina, ka nenožēlo, ka atnācis strādāt uz angļu klubu, taču neslēpa nepatiku pret britu presi.

Lai gan Romāna Abramoviča komanda pēc premjerlīgas septiņām kārtām ieņem augsto otro vietu kopvērtējumā, vietējā prese necenšas uzrakstīt kaut ko pozitīvu, bet vaino "zilos" par sēriju visnotaļ neskatāmu spēļu. Sestdien "Chelsea" uzvarēja "Middlesbrough" ar 1:0, bet līdz tam aizvadīja divas spēles neizšķirti ar 0:0. Septiņās spēlēs komandas "dārgie" futbolisti spējuši gūt tikai septiņus vārtus, savukārt "Arsenal" tai pašā laikā guva 22 vārtus. "Varēju izvēlēties starp Angliju, Itāliju un Spāniju un uzkatu, ka esmu atbraucis uz pareizo valsti - man šeit patiešām patīk strādāt. Vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, kā pret mums izturas prese - mums tiek tikai ērkšķi, bet ziedi izdāļāti citiem," sacīja jaunais treneris. Protams, viņš atzīst, ka pastiprināta uzmanība un kritika ir loģiska, ņemot vērā pēdējo divu gadu laikā komandā ieguldīto naudas apjomu: "Kad par to aizdomājos, tad saprotu, ka visa lieta ir naudā. Neviens nevar nedomāt par to lielo naudu - visi par to tik vien domā," sacīja portugāļu treneris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu