Abramovičs no futbola neko nesaprot (8)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas premjerlīgas komandas "Chelsea" galvenais treneris Klaudio Ranjēri uzskata, ka kluba īpašnieks krievu miljardieris Romāns Abramovičs no futbola neko nesaprot.

Intervijā spāņu izdevumam "Marca" itāliešu speciālists norāda, ka jau brīdī, kad Abramovičs iegādājās klubu un sāka to kontrolēt, krievu miljardieris vēlējies treneri atlaist un viņa vietā iecelt zviedru Svenu Jēranu Ēriksonu. "Kad Abramovičs ieradās klubā, viņš jau gribēja Ēriksonu," teica 52 gadus vecais Ranjēri. "No paša sākuma. Vasarā viņi pat tikās. Bet Ēriksons sacīja, ka nevar pamest Anglijas izlasi, tāpēc nākamajā dienā Abramovičs tikās ar mani, sakot, ka viss ir kārtībā, tu esi labi pastrādājis pēdējo gadu laikā, turpināsi." Ranjēri, kura trenētā komanda diezgan negaidīti šosezon iekļuvusi Čempionu līgas pusfinālā, uzskata, ka pat uzvara šajā prestižajā turnīrā neļaus viņam saglabāt vietu klubā. "Redziet, Abramoviča zobens jau karājas virs manas galvas," piebilda treneris. "Esmu pārliecināts - ja arī uzvarēsim Čempionu līgā, tikšu atlaists." "Abramovičs no futbola neko nesaprot," uzskata Ranjēri. "Tas ir kauns." Abramovičs "Chelsea" iegādājās pagājušā gada jūlijā un jaunu spēlētāju iegādei iztērēja vairāk nekā 100 miljonus mārciņu. "Bija grūti parakstīt līgumus ar tik daudziem futbolistiem un izveidot komandu. Abramovičs to neapjēdza. Viņš domāja, ka parakstīsim līgumu ar šo futbolistu, tad ar šo, un tad visus uzvarēsim," Ranjēri teicis laikrakstam sarunā, kas notikusi 8.aprīlī.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu