"Chelsea" galvenais treneris Ranjēri pēc sezonas aizies no amata

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas futbola kluba "Chelsea" galvenais treneris Klaudio Ranjēri informējis komandas spēlētājus, ka pēc sezonas beigām aizies no šā amata, otrdien informē laikraksti.

"Es lieliski zinu, kas notiek komandā. Jūs zināt, kas notiek komandā," sacīja Klaudio Ranjēri, norādot, ka ir lietas kursā par runām par savu atlaišanu pēc sezonas beigām. "Tādēļ pēc sezonas beigām pametīšu komandu." Jau pagājušā gada jūlijā parādījās informācija, ka "Chelsea" īpašnieks Krievijas naftas magnāts Romāns Abramovičs galvenā trenera amatu piedāvājis pašreizējam "Manchester United" galvenajam trenerim Aleksam Fergusonam, taču viņš atteicies. Tieši tāpat atbildēja Anglijas izlases galvenais treneris Svens Gorans Eriksons, taču tas attiecās tikai uz 2003./2004.gada sezonu. Eriksons gan, visdrīzāk, nevarēs kļūt par "Chelsea" galveno treneri, jo notiek sarunas par viņa palikšanu Anglijas valstsvienības vadībā līdz pat 2006.gada pasaules čempionātam. Abramovičam jau atteikuši Karloss Ančeloti ("AC Milan", Itālija), Fabio Kapello ("Roma", Itālija) un Otmārs Hicfelds (Minhenes "Bayern", Vācija). Ranjēri līgums ar "Chelsea" ir spēkā līdz pat 2007.gadam. Pašlaik Anglijas premjerlīgā "Chelsea" ieņem otro vietu, no līdervienības "Arsenal" atpaliekot par deviņiem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu