Riekstu sviests Žagarkalnā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Snovborda pasākumā "Volcom Stone`s Peanut Butter and Rail Jam", kas notika 28. februārī Cēsīs, Žagarkalnā bija ieradušies gandrīz visi labākie Latvijas snovbordisti, kurus ar skaļām ovācijām un lielu sajūsmu atbalstīja gan skatītāji, gan paši dalībnieki.

Par sacensību uzvarētāju vecuma grupā no 17 kļuva Boards.lv komandas braucējs Ģirts Laube, aiz sevis atstājot vēl divus Boards.lv biedrus – brāļus Raiti un Mārci Ābeles, kuri attiecīgi ierindojās otrajā un trešajā vietā. Vecuma grupā līdz 16 pirmo vietu izcīnīja Māris Batars, otro – Arturs Alsiņš (abi Boards.lv braucēji), bet trešo godalgu ieguva Ulvis Rudzišs. Kārtējo reizi sevi no trakākās puses parādīja snovbordistu vidū pazīstamais Konča, kas ieguva nosaukumu „Best Trick”. Septiņdesmit deviņi sportisti sacentās un sniedza paraugdemonstrējumus sloupstaila disciplīnā (trase ar vairākiem tramplīniem un slaidiem) uz trīs dažādas sarežģītības slaidiem, kurus katru vērtēja atsevišķs tiesnesis. Pasākumu vadīja Renārs Bīrmanis, kas arī rūpējās par vispārēju jautrību un nepiespiestu gaisotni. Ikviens pasākuma dalībnieks kalna pakājē zem palmas varēja mieloties ar organizatoru sarūpētajām grilētajām desiņām, riekstu sviestu un dzērieniem visas dienas garumā. „Volcom Europe” pārstāvji Sebs Marks un Metjū Gamē (Mathieu Gamet?) arī pauda gandarījumu par lielo skatītāju un dalībnieku atsaucību. Viņuprāt, šis esot bijis labākais pasākums visā „Volcom Stone`s Peanut Butter and Rail Jam” tūres laikā. Nākamais līdzīga veida pasākums ieplānots aprīļa sākumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu