Bīrmanis ieņem 38.vietu Pasaules kausa posmā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas snovbordists Inārs Bīrmanis ceturtdien Japānā ieņēma 38.vietu Pasaules kausa posmā snovbordkrosā, un ar 60 dalībnieku konkurencē sasniegto rezultātu bija apmierināts, aģentūru BNS informēja Latvijas Snovborda asociācija (LSA).

"Līdz finālam pietrūka 0,3 sekunžu," Bīrmani citēja LSA. "Trase bija ātra un tehniski sarežģīta. Ceru, ka rītdienas starts būs labāks. Diemžēl arī laiks sacensību dalībniekus nelutina, jo Japānā ir +6 grādi, līst lietus un pūš stiprs vējš." Ņiigatas prefektūrā Dzjoecu Kokusai kūrortā notikušajās sacensībās uzvarēja kanādietis Drjū Neilsons, turpmākajās vietās trijniekā atstājot ASV snovbordistus Setu Veskotu un Neitu Holandu. Nākamais Pasaules kausa posms snovbordkrosā Japānā notiks piektdien. Bīrmanis 2003./2004.gada sezonā janvāra vidū startēja Pasaules kausa posmos snovbordkrosā Šveicē, kur attiecīgi ierindojās 62. un 51.vietā. Bīrmanis pārstāv LSA ekstrēmo sporta klubu INK SNB.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu