Roberto Karloss vēlas palikt kopā ar Bekhemu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brazīlietis Roberto Karloss saista savu nākotni tikai un vienīgi ar Madrides "Real" - par to viņš nesen pavēstīja angļu izdevumam "News of the World".

Līdz ar to Brazīlijas izlases aizsargs kliedēja baumas par viņa iespējamo pāriešanu uz Romāna Abramoviča finansēto "Chelsea". Tāpat Roberto Karloss pastāstīja, ka uz "chelsea" viņu nelaiž izveidojusies draudzība ar Deividu Bekhemu. Pēc viņa vārdiem, līdz ar Bekhema atbraukšanu komandā viss nostājies savās vietās, un pats atbraucējs kļuvis par labu Karlosa draugu. Brazīlieša dzīve Madridē uzlabojusies. Atgādināsim, ka ne tik sen brazīlietis visai nopietni gatavojās pārcelties uz Angliju un par iespējamo šīs pāriešanas laiku minēja gaidāmo vasaru. "Nauda man nebūt nav tik svarīga. Es zinu par "Chelsea" piedāvājumu un to milzīgo summu, kuru viņi ir gatavi par mani maksāt," sacīja Karloss. "Taču man ļoti patīk spēlēt kopā ar Bekhemu un ceru, ka tas turpināsies pēc iespējas ilgāk. Ar viņu, piemēram, var aizvadīt lielu un nopietnu maču, taču pēc tam plēst stulbus jokus ģērbtuvē. Ja arī viņš ir superzvaigzne, tad pilnīgi normāla."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu