Alūksnē šovs un seminārs (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21.februārī, pulksten 18.00, Alūksnē "Tempļa kalnā" notiks „TELE2 snovborda šovs” sloupstaila disciplīnā (trase ar vairākiem tramplīniem un slaidiem), kurā piedalīsies piecpadsmit sportisti – trīspadsmit pašmāju un divi ārvalstu braucēji. Dienu iepriekš - seminārs.

Skatītājiem tie būs ne tikai snovborda svētki, bet arī īsti ugunssvētki, jo sacensību laikā sportisti lielākam triku efektam izmantos dažādus pirotehniskos efektus. Ārvalstu snovbordisti Remi Mersjē (Remy Mercier) un Remī Lamažūrs (Remi Lamazauore) ieradīsies no Francijas. Mūsu līdzjutēji abus sportistus Latvijā redzēja jau pagājušajā gadā „NOKIA Air” sacensībās. „TELE2 snovborda šovā„ startēs arī labākie Latvijas snovbordisti – kluba „INK SNB” pārstāvji Ģirts Laube un Mārcis Ābele, „Gaiziņteam” braucēji Raitis un Lauris Ābeles, Krišjānis Siatkovskis, Kristians Muižnieks un „Balto bērzu” pārstāvis Kaspars Grava. Startēs arī Snovborda skolas pārstāvji – Miks Trautmanis, Voldemārs Siliņš, Kaspars Groza un Māris Batars, kā arī Artis Mikāls no Cēsīm un apvienības “AG” pārstāvis – Dins Danne. Sacensības sāksies pulksten 18.00 un beigsies ap pulksten 20.00. Skatītājiem būs jauks mielasts kalna pakājē. Būs lielais video ekrāns, bet par nebēdnīgu un jautru noskaņu gadās UFO. Ieeja bez maksas. Pulksten 22.00 Alūksnes atpūtas klubā “Jolanta” notiks pasākuma „Fructis Style afterparty”, kurā uzstāsies grupa „Soundarcade”. Dienu iepriekš, 20. februārī, plkst. 15.00 Alūksnes “Bērnu un jauniešu centrā” (Pils ielā 74) notiks snovborda seminārs jauniešiem “Zelta Zivtiņas X sapņi”, kuru rīko Latvijas Snovborda Asociācija. Semināra laikā jaunieši varēs uzzināt, kā pareizi izvēlēties snovborda inventāru, kā sevi pasargāt no dažādām traumām, braucot ar sniega dēli. Semināra rīkotāji stāstīs par snovošanas iespējām Latvijā, demonstrēs dažādas snovborda filmas. Semināra apmeklētājiem būs iespēja klātienē tikties ar pašmāju labākajiem snovbordistiem un viesiem no Francijas un uzdot viņiem dažādus jautājumus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu