Lenokss Lūiss atkāpjas! (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules smagsvara čempions britu bokseris Lenokss Lūiss, visticamāk, jau rīt paziņos par savas profesionālās sportista karjeras noslēgumu.

Par to ziņo "BBC Radio Five Live". Lūiss nav izgājis ringā kopš pērnā gada jūnija, kad pēc punktiem izcīnīja uzvaru pār ukraini Vitāliju Kļičko. Visu šo laiku ukrainis centies panākt revanša maču, jo uzskatīja, ka cīņā būtu uzvarējis, ja viņam nebūtu pārsista uzacs un tādēļ cīņu nepārtrauktu tiesneši. Pēc Starptautiskās boksa komitejas noteikumiem britam ir jāpaziņo par savu lēmumu - aiziet no sporta vai cīnīties ar kādu - līdz šā gada 1. martam. Lūisa oficiālo lēmumu būs iespējams uzzināt pēc piektdien paredzētās preses konferences. Djūks Makenzijs, bijušais pasaules čempions trijās svara kategorijās, piemēram, nešaubās, ka Lūiss atvadīsies no ringa, un apgalvo, ka tas nav nekāds pārsteigums boksa pasaulei: "Lenokss ir sapelnījis kaudzēm naudas un pierādījis visu, ko var, tāpēc aiziešana no sporta ir pareizs lēmums." "Viņš ir pieveicis visus, kuri bijuši cīņas vērti: Maiku Taisonu, Evanderu Holifīldu, Deividu Tua - un tie ir tikai daži," sacīja Makenzijs. Par to, ka Lūisa paziņojums būs tieši tāds, nešaubās arī tabloīds "The Sun", kurš citē kādu boksera komandas darbinieku: "Nekad, kad bijuši paziņojumi par kādu jaunu cīņu, uz preses konferencēm nebija saukta visa komanda, savukārt tagad kopā ar Lenoksu uz Londonu dodas visi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu