Valmierā LČ akrobātiskajois lēcienos (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valmierā kalnu slēpošanas un snovborda trasē "Baiļi" svētdien notiks "Tele2" Latvijas čempionāts snovbordā akrobātisko lēcienu pa tramplīnu ("Etnies Big Air") disciplīnā.

Čempionātā var piedalīties visi snovbordisti neatkarīgi no meistarības līmeņa un vecuma. Sportistus sadalīs trīs grupās. Atsevišķi startēs sievietes, bet vīriešu konkurencē cīnīsies 1987. gadā dzimuši un vecāki snovbordisti. Jaunākie dalībnieku sacentīsies jauniešu ieskaitē. Līdzdalībai sacensībās var pieteikties līdz 29.janvārim. Sacensību sākums paredzēts plkst. 12, bet plkst. 19 turpat uz kalna Čukču bārā norisināsies "Fructis Style afterparty". Spēlēs DJ BAZIS, būs filmas par snovbordu un jautri pārsteigumi no "Fructis", klāstīja Bīrmanis. Nākamsestdien, 7.februārī, Baiļos ir paredzētas starptautiskās sacensības snovbordā "Nokia Air", kur akrobātiskos lēcienos pa tramplīnu startēs arī ārvalstu sportisti. LSA šī jau ir astotā sacensību sezona. "Tele2" Latvijas čempionātu snovbordā organizē LSA ar "Tele2", Valmieras pilsētas domes un vairāku atbalstītāju palīdzību.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu