Labākais slalomā - Zigurds Penkulis

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Tele 2" Latvijas snovborda čempionāta paralēlā slaloma disciplīnā svētdien Ērgļos uzvarēja rīdzinieks Zigurds Penkulis. Kopumā startēja 142 dalībnieki.

Čempionātā varēja piedalīties visi snovborda mīļotāji neatkarīgi no braukšanas līmeņa un vecuma, kuri sadalījās četrās vecuma grupās. Vīriešu konkurencē (1987.dz.g. un vecāki) uz starta līnijas izgāja 75 dalībnieki. Spēcīgākais izrādījās Penkulis, apsteidzot rīdzinieku Kristu Kokaru un Mārtiņu Lucānu no Siguldas. Sieviešu konkurencē (1987.dz.g. un vecākas) 1.vietu ieguva Zane Apsīte no Cēsīm, 2.vietu — Linda Ģermane no Rīgas, bet 3.vietu — Anda Sproģe no Krimuldas. Šajā grupā startēja 14 dalībnieces. Jauniešiem (1988.dz.g. un jaunāki) 1.vietu izcīnīja Madars Matīss no Limbažiem, 2.vietu — Kaspars Rums no Siguldas, bet 3.vietu ieguva Ričards Matuzevičs no Siguldas. Startēja 35 dalībnieki. Jaunietēm (1988.dz.g. un jaunāki) 1.vieta Elīnai Zandersonei no Rīgas, 2.vieta Elzai Zvaigznei no Rīgas, bet 3.vieta Madarai Majorei no Cēsīm. Startēja 18 dalībnieces. "Tele2" Latvijas čempionāts snovbordā "Big Air" disciplīnā (akrobātiski lēcieni pa tramplīnu) notiks 1.februārī Valmieras rajona "Baiļos". Starptautiskās sacensības snovbordā "Nokia Air" (akrobātiski lēcieni pa tramplīnu) ar ārvalstu sportistu piedalīšanos notiks 7.februārī plkst. 18 Valmieras rajona "Baiļos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu