Lūiss noteikti cīnīsies ar Kļičko

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu boksera Lenoksa Lūisa treneris Emanuels Stjuarts ir pārliecināts, ka viņa audzināmais noteikti cīnīsies ar Vitāliju Kļičko.

Stjuarts sacīja, ka Lūiss neaizies no profesionālā boksa tikmēr, kamēr nebūs cīnījies ar Kļičko un aizstāvējis savu čempiontitulu. Tāpat viņš paziņoja, ka Lūiss cītīgi uztur sevi formā un seko savam svaram: "Kad nesen ieraudzīju Lenoksu, biju ļoti pārsteigts - viņš izskatījās vienkārši lieliski," sacīja Stjuarts. "Līdz šim tikos ar viņu Ņujorkā un viņš izskatījās mazliet nolaidies, taču tagad man kļuva skaidrs, ka viņš sevi uztur lieliskā formā." Pats bokseris pagaidām nav sniedzis oficiālu atbildi uz Kļičko vecākā izaicinājumu. Gadījumā, ja brits izlems aiziet no boksa bez cīņas, Kļičko par vakanto čempiona vietu cīnīsies ar kādu citu bokseri. Par savu lēmumu Lūiss grasoties paziņot tuvākajā laikā. Pēdējo reizi Lenokss Lūiss ringā izgāja pagājušā gada 21. jūnijā, kad svinēja uzvaru pār to pašu Vitāliju Kļičko. Savas karjeras laikā Lūiss uzvarējis visus stiprākos mūsdienu smagsvarus, tostarp arī Maiku Taisonu un Evanderu Holifīldu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu