"Evening Standard" lasītāji par gada londonieti atzīst Romānu Abramoviču (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Chelsea" īpašnieks krievu miljardieris Romāns Abramovičs tradicionālajā britu laikraksta "Evening Standard" aptaujā atzīts par 2003.gada Londonas izcilāko personību.

"Abramoviča lēmums iegādāties Londonas "Chelsea" ir atstājis vislielāko iespaidu uz vairāk nekā ceturto daļu mūsu lasītāju," raksta "Evening Standard". "Abramovičs ir ļoti pagodināts ar šādu aptaujas iznākumu. Londona ir varena pilsēta, un kļūt par gada cilvēku starp daudziem citiem cienījamiem pilsoņiem ir liels gods. Abramovičam ļoti patīk londonieši, kas viņu tik labvēlīgi sagaidījuši Londonā," teikts krievu miljadiera pārstāvja izplatītajā paziņojumā. Pirms jaunās sezonas "Chelsea" līdz ar jaunā īpašnieka iegūšanu izcēlies ar nepieredzētu komandas sastāva papildināšanu - par 13 futbolistiem tika samaksāts vairāk nekā 110 miljonu mārciņu. Abramovičam Lielbritānijā pieder vairāki nekustamie īpašumi - liels dzīvoklis prestižajā Londonas rajonā Naitsbridžā, kura vērtība ir gandrīz pieci miljoni mārciņu, kā arī lauku īpašums Rietumsaseksā 12 miljonu mārciņu vērtībā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu