Lūiss vairs nevēlas boksēties (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules boksa čempions Lenokss Lūiss vairs nevēlas doties ringā, par smagsvara trenera Emanuela Stjuarta teikto rakstīja avīze "Daily Express".

Pasaules boksa padomes (WBC) versijā čempiona titulu guvušais Lūiss ne tikai nevēlas boksēties 2003.gadā, bet arī nākamgad, stāstīja Stjuarts. Pēc trenera teiktā, pagaidām ir pāragri uzskatīt, ka Lūiss ringā vairs neatgriezīsies, taču izredžu uz britu boksera vēlmi kādreiz atsākt cīnīties neesot daudz. "Lenokss ringā ir izdarījis visu, kas viņam bija jāizdara," norādīja treneris. "Viņam ir čempiona tituls, un viņu uzskata par absolūto čempionu. Viņam vairs nekas nav jāpierāda." Līdz šim pēdējo reizi Lūiss cīnījās 21.jūnijā Losandželosā (ASV), kad, aizstāvot pasaules čempiona titulu, pieveica Ukrainas bokseri Vitāliju Kļičko. Lūisa rēķinā ir arī uzvaras pār tādiem slaveniem boksa smagsvariem kā Maiku Taisonu un Evanderu Holifīldu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu