Taisonu uz cīņu izaicina bijušais futbolists (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais profesionālais amerikāņu futbolists Bobs Saps Tokijā pulcēja masu mediju pārstāvjus, lai paziņotu, ka met izaicinājumu bijušajam pasaules labākajam smagsvaram Maikam Taisonam.

Pārtraucot futbolista karjeru 29 gadu vecumā, Saps sāka cīnīties ringā "K-1" sērijās, kur ticis pie iesaukas Zvērs. Sporta veids, kurā Saps guvis milzīgus panākumus, ir ļoti populārs Japānā. Tas sastāv no dažādiem kikboksa un karatē elementiem un ir visnotaļ pietuvināts cīņai bez noteikumiem. "Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu Maiku," sacījis Saps. "Zinu, ka viņš vēlas ar mani cīnīties, un viss, kas mums atliek, ir apspriest cīņas noteikumus. Saprotams, ka Taisons vēlas boksēties, taču man ir citi plāni." Saps apgalvoja, ka viņa pieredze, kā arī pārsvars svarā un augumā padara viņa uzvaru par vienīgo iespējamo cīņas rezultātu. Sapa paziņojuma iemesls ir abu konflikts, kas notika Lasvegasā šā gada 15. augustā. Tad Taisons pat ierāpās ringā un devās riktīgi piekaut Sapu, taču, publikai par nožēlu, abiem cīkstoņiem kauties neatļāva un viss beidzās tikai ar asu vārdu apmaiņu. "Associated Press" ziņo, ka Taisons pagājušajā nedēļā jau parakstījis līgumu ar "K-1" un tagad viss atkarīgs tikai no promouteru rīcības laika un cīņas noteikumu apzināšanā.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu