"Nokia Extreme" Pārdaugavā. (11)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vasaras lielākais ekstrēmo sporta veidu un mūzikas pasākums "Nokia Extreme Tuss" sāksies svētdien plkst.14 Rīgā, Uzvaras parka Latīņu kvartālā, BNS informēja Latvijas Snovborda asociācijas (LSA) izpilddirektors Inārs Bīrmanis.

Pārsteigums sarūpēts snovborda faniem, kuri vasaras vidū varēs vērot snovborda sacensības. LSA pirmo reizi organizē snovborda sacensības vasarā, jo līdz šim vasarā notikušas tikai snovskeita sacensības (braukšana ar dēli pa speciāli izgatavotām dzelzs caurulēm - "slaidiem"). Šoreiz Latīņu kvartālā tiks uzbūvēta piecus metrus augsta estakāde, kuru nosegs ar biezu sniega kārtu, lai sportisti varētu ieskrieties un izpildīt dažādus trikus uz speciāli izgatavota "slaida" (konstrukcija no finiera un dzelzs caurulēm). Sniegu savedīs no Rīgas un tās apkārtnē esošajām ledus hallēm. Snovborda sacensībās piedalīsies labākie pašmāju braucēji, sportisti no Igaunijas. Ieradīsies arī viens no labākajiem Francijas braucējiem Entonijs Holands, kā arī kanādietis Emanuēls Robērs. No vasaras ekstrēmajiem sporta veidiem būs redzami skeitbords, inlains (akrobātiskā skrituļslidošana) un BMX frīstails, kuros par uzvaru cīnīsies Baltijas valstu labākie sportisti. Sacensību uzvarētāji balvās iegūs jauno mobilā telefona modeli "Nokia 3300", ko pasākuma laikā dāvinās arī aktīvākajiem līdzjutējiem un dažādu konkursu uzvarētājiem. Par pasākuma muzikālās daļas naglu uzskatāma somu "hardcore" grupa "Endstand" uzstāšanās, kuras sākums meklējams 1996.gadā, kad četriem mazpilsētas zēniem apnika būt par bezdarbniekiem. "Endstand" pelnīti tiek saukti par labāko Somijas "hardcore" grupu, kā arī tiek ierindoti labāko Eiropas "hardcore" grupu skaitā. Paralēli mūzikai un sportam paredzēta modes skate, kurai tērpu kolekciju darinājis sabiedrībā labi zināmais modes mākslinieks Dāvids Andrejevs. Pasākumā tos demonstrēs sportisti un atraktīvākie līdzjutēji. Pasākumu jau trešo gadu rīko LSA sadarbībā ar klubu "INK SNB". Ieeja un dalība būs bez maksas.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu