Rallija “Kurzeme” laikā notiks vairāk nekā 100 radiopārraides

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rallija rīkotāji iesaka skatītājiem uz trasi ņemt līdzi radioaparātus un sekot līdzi notikumiem trasē. Rallija “Kurzeme 2003” laikā notiks vairāk nekā simt radiopārraides, klausītāji dzirdēs vairākus simtus interviju ar sportistiem.

Rallijs “Kurzeme 2003” kļūs par visplašāk radio kanālos apraidīto ralliju Latvijā – sestdien un svētdien ik pusstundu Rietumu radio un Kurzemes radio ēterā tiks pārraidītas jaunākās ziņas, informācija un intervijas ar sportistiem, skatītājiem un organizatoriem, kā arī vairākas reizes dienā notiks pieslēgšanās Latvijas radio 1 un Latvijas radio 2 kanālam. “Rallija specifika ir, ka sacensības notiek ļoti plašā teritorijā. Atrodoties vienā trases vietā, ir grūti uzzināt par notikumiem pavisam citā trases vietā, kas tajā mirklī būtiski iespaido sacensību gaitu,” stāsta rallija “Kurzeme 2003” direktors Gvido Ķirsons. “Tāpēc šogad īpašu uzmanību pievērsām, lai par notikumiem rallija trasē varētu uzzināt no jebkuras vietas trasē.” Radiopārraides notiks divas reizes stundā Kurzemes radio un Rietumu radio ēterā un vairākas reizes dienā Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 2 ēterā. To laikā tiks sniegta informācija par rezultātiem, ziņas par citiem notikumiem trasē. Ipaši interesanta ir iespēja dzirdēt pašu sportistu komentārus par viņu sniegumu trasē – radio korespondenti būs klāt visās vietās, kur notiek kas interesants. Kurzemes radio ēterā rallija līdzjutējiem būs iespējams piedalīties arī prognožu spēlē. Atbildot uz radio ēterā uzdotajiem jautājumiem un īsziņas veidā nosūtot savas atbildes uz numuriem 9300500 (LMT) un 6000500 (Tele2), būs iespējams iegūt vērtīgas balvas no Latvijas un ārvalstu labākajām rallija komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu