Sevastovas pretiniece Stīvensa: mums abām šī ir liela iespēja

"US Open"
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
ASV tenisiste Sloeina Stīvensa
ASV tenisiste Sloeina Stīvensa Foto: AFP/LETA

Latvijas tenisistei Anastasijai Sevastovai un Sloeinai Stīvensai savstarpēja cīņa ASV atklātā čempionāta ("US Open") ceturtdaļfinālā ir liela iespēja, uzskata amerikāniete.

Ņujorkā notiekošajā "Grand Slam" turnīrā ceturtdaļfināla duelis starp Sevastovu un Stīvensu paredzēts otrdien. Latvijas tenisiste pasaules rangā patlaban ieņem 18. vietu, bet ASV sportiste ierindojas 3. pozīcijā.

Arī pērn abas tenisistes tikās "US Open" ceturtdaļfinālā. Sevastova piedzīvoja zaudējumu trīs setu cīņā, bet Stīvensa kļuva par visa turnīra uzvarētāju, pirmo reizi karjerā izcīnot "Grand Slam" titulu.

Pašlaik 28 gadus vecā Sevastova karjerā kopumā trīs reizes tikusies ar Sīvensu, kura ir par 3 gadiem jaunāka. Pirms trim nedēļām Latvijas tenisiste piekāpās amerikānietei Monreālas WTA "Premier" turnīra ceturtdaļfinālā. Savukārt pērn novembrī turnīrā Ķīnā Sevastova pārspēja Stīvensu.

"Domāju, ka aizvadīsim labu maču. Es pret viņu [Sevastovu] spēlēju Monreālā, kur mēs aizvadījām labu maču. Centīšos iziet [laukumā] un izpildīt spēles plānu. Protams, tas nebūs viegli. "Grand Slam" ceturtdaļfināli vienmēr ir grūti. Mums abām šī ir liela iespēja," turnīra organizatori citē Stīvensu.

"Esmu sajūsmā būt šeit. Protams, sasniegt ceturtdaļfinālu - pagājušā gada turnīra čempiones statusā - ir neticami. Domāju, ka amerikāņiem spēlēt "US Open" ir kaut kas īpašs," piebilda ASV tenisiste.

Par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Sevastova nopelnījusi 430 WTA vienspēļu ranga punktus un 475 000 ASV dolāru (407 000 eiro) naudas balvu.

Sevastovas un Stīvensas dueļa uzvarētāja pusfinālā spēkosies ar titulēto ASV tenisisti Serēnu Viljamsu vai pasaules 8. raketi Karolīnu Plīškovu no Čehijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu