Šodien Ventspilī sākas LBL finālsērija. (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils Olimpiskajā hallē ceturtdien notiks pirmā spēle Latvijas basketbola līgas (LBL) finālsērijā par pirmo vietu starp pašreizējiem čempioniem BK "Ventspils" un BK "Skonto".

LBL čempionu titulu izcīnīs komanda, kas finālsērijā gūs četras uzvaras. LBL pusfinālā Ventspils komanda pārspēja "Valmieru/Rūjienu", bet "Skonto" basketbolisti arī bez viena no komandas līderiem Troja Ostlera bija pārāki pār "Līvu alus/Liepāju". Abās pusfinālu sērijās favorīti uzvarēja ar 2:0. "Ventspils" galvenā trenera Kārļa Muižnieka vērtējumā viņa vadītajai komandai gatavošanās LBL fināliem bija problemātiska, jo pēc līdzdalības maija sākumā Grieķijā Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Čempionu kausa "Četru finālā" komandai nebija daudz laika, BNS informēja BK "Ventspils" preses dienests. "Tomēr šie ir galvenie mači - finālu mači, un mēs esam profesionāla komanda, tāpēc jābūt gataviem gan fiziski, gan psiholoģiski," teica Muižnieks. Savukārt "Skonto" ģenerālmenedžeris Valdis Valters uzskata, ka viņa vadītie spēlētāji fiziski ir ļoti labi sagatavojušies finālsērijai, un arī par motivācijas trūkumu neesot pamata sūdzēties. Viņaprāt, īpaša motivācija nav vajadzīga ne "Ventspilij", ne "Skonto", jo spēles starp abām komandām vienmēr esot īpašas. "Fināli ir fināli, tie nekad nav viegli," norādīja Valters. ""Skonto" šogad, atšķirībā no pagājušā gada, ir gan laba psiholoģiskā, gan fiziskā sagatavotība." Spēle Ventspilī sāksies plkst.18.30 un būs skatāma arī Latvijas Televīzijas 7. programmā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu