“Nokia” prognožu konkursā telefonu laimējusi Antra Cibiņa. (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noslēdzies Pasaules čempionātam hokejā veltītais “Nokia” prognožu konkurss. Visprecīzākā prognozētāja izrādījās Antra Cibiņa no Valkas.

Pati Antra gan atzina, ka tieši ar hokeju vai sportu nav aizrāvusies un piedalās arī citas tematikas konkursos. Taču, protams, kā jau kārtīgai latvietei pienākas, sekojusi mūsu izlases gaitām no sākuma līdz beigām. Lielākais sarūgtinājums piedzīvots, vērojot Latvijas valstsvienības cīņu ar Šveices labākajiem hokejistiem, kuri mūsējos pārspēja ar 4:2. TVNET-ā ieraudzītais konkurss galvenokārt piesaistījis ar savu vienkāršību. Antra daudz nedomājusi, kādus ciparus rakstīt ciparu ailēs, jo citādi sāktos nebeidzama galvas lauzīšana un paietu krietns laiciņš līdz kopsaucēja atrašanai. Šī nebūt nav pirmā uzvara kādā konkursā – pa kādam niekam vinnēts visur, ir arī pa lielākai balvai, vērtīgākā - virtuves dūmu nosūcējs. Pie jaunā “Nokia” tālruņa pierast nebūs grūti – ar to tiks nomainīts darba piešķirtais, arī “Nokia”.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu