Alūksnē uzvaru svin Raitis Ābele. (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē notika vairākas snovborda sacensības - gan šaipus robežai, gan Igaunijā. Alūksnē notika "Tele2 Snovborda šovs", kurā uzvaru svinēja Raitis Ābele.

Pasākumā piedalījās 11 braucēji, starp kuriem arī viena meitene, kā arī viesis no Francijas. Viņu prasmi BigAir disciplīnā vēroja turpat astoņi tūkstoši skatītāju. Uzvaru izcīnīja Raitis Ābele, aiz sevis atstājot Hugo Debrueresu no Francijas, kurš ieņēma otro vietu, un savu brāli Lauri, kurš palika trešajā vietā. Sacensību organizatori - snovborda klubi "INK SNB" un "Gaizinteam" izsaka pateicību Alūksnes Mobilo strēlnieku bataljonam par atbalstu tramplīna veidošanā. Karavīri tramplīnu gatavoja trīs dienas, ar lāpstām sanesot sniegu. Bez šī atbalsta nebūtu iespējama tik veiksmīga sacensību norise. Šajā sakarā var citēt vienu komentāru: "...Varu iedomaties to karaviru barus, kas ar lapstam vairakas dienas pa vietejo mezinu sniegu ganijusi..." Pasākums neesot bijis sliktāks par "Nokia Air". Baigi. Nākošās snovborda sezonas sacensības - "TELE2 Challenger Tour" 3.posms notiks šo sestdien, 1. martā, Valmieras rajona "Baiļos".

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu