Vaņins: mājās pret Andoru šāds iznākums ir slikts rezultāts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vaņins
Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vaņins Foto: AFP/SCANPIX

Šāds spēles iznākums savā laukumā pret Andoras futbolistiem ir slikts rezultāts, pēc 0:0 neizšķirta atzina Latvijas valstsvienības vārtsargs un komandas kapteinis Andris Vaņins.

Latvijas vīriešu futbola izlase ceturtdien Rīgā nacionālajā stadionā "Daugava" jaunizveidotās UEFA Nāciju līgas pirmajā mačā spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) pret Andoras valstsvienību, kuras sastāvā ir tikai viens profesionāls futbolists.

Šajā spēlē Latvijas izlasei piederēja liels pārsvars bumbas kontrolē (69%), kopumā mačā tika izdarīti 10 sitieni, taču tikai vienu reizi bumba lidoja Andoras komandas vārtu rāmī.

"Nebija bīstamu momentu, lai mēs iesistu vārtus. Bija centrējumi, bet uzbrukumos pietrūka pēdējā piespēle. Slikts rezultāts - mājās vajadzēja viņus uzvarēt, bet sanāca 0:0," pēc mača intervijā Latvijas Futbola federācijas "Facebook" kontā sacīja Vaņins.

Jau svētdien Latvijas futbolisti izbraukumā spēkosies ar Gruzijas izlasi, kas ceturtdien viesos ar rezultātu 2:0 (0:0) uzvarēja Kazahstānas valstsvienību.

"Daudz emociju galvā. Vajag apdomāt šo spēli - izanalizēt. Jācenšas izcīnīt punktus izbraukumā pret Gruziju," piebilda Latvijas valstsvienības kapteinis un pirmais vārtsargs.

Komandām šī bija 6. savstarpējā tikšanās, taču pirmo reizi Latvijas futbolisti nespēja uzveikt Andoras izlasi. 

Iepriekšējās 2 tikšanās bija 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijā - pērn Rīgā laukuma saimnieki guva panākumu ar rezultātu 4:0, bet 2016. gadā Latvijas futbolisti uzvarēja izbraukumā ar 1:0.

Savukārt pirms tam bijušas 3 pārbaudes spēles - 2008. gadā (3:0), 1998. gadā (2:0) un 1997. gadā (4:1).

FIFA rangā Latvija patlaban ieņem 129.vietu, bet Andora ierindojas vienu pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu